Välkommen till vårt Markaryd

sv Svenska

Språk

Sök

Välkommen till vårt Markaryd

[:sv]I år har Peo Nilsson och Madelene Bernaxel fått priset ”Årets Campingföretagare” som delas ut av SCR Svensk Camping.
Priset delas ut till en person, ett företag eller en organisation som har ”gjort särskilt förtjänstfulla insatser för svensk camping”.


Peo Nilsson och Madelene Bernaxel, som genom Nordvästra Skånes Camping AB, driver Råbocka Camping i Ängelholm, Osby Camping, Sjötorpets Camping i Markaryd samt Lerbergets Camping i Höganäs.

” Juryns motivering: ”

Årets pristagare har efter två decennier som anställda tagit klivet till att bli företagare. Från sin anställning tog de med sig erfarenheten av ett personligt och engagerande driv för campingföretagande. En grund de vidareutvecklat genom ett mycket modernt arbetssätt, där kvantitet konsekvent bytts mot kvalitet. De har aldrig tummat på att gästen alltid är i fokus och deras sätt att komplettera varandra och ge gästen det ” lilla extra” är en viktig del i framgången. Den totala kundupplevelsen smittar också av sig på övrig personal som de leder och utvecklar i samma anda och de vet bägge två vad som förväntas som anställd. Årets pristagare symboliserar möjligheten att gå från anställd till att driva egen campingplats och en campingplats har blivit ytterligare tre. En dröm har genom ett kompanjonskap förvandlats till en verklighet och genom starka ambitioner har det gett resultat. I pristagarna andas en campingentreprenörs tvillingsjäl med mångkunnighet, flexibilitet, serviceanda och viljan att våga utvecklas.”

Nordvästra Skånes Camping AB har skrivit avtal med Markaryds Kommun för att driva Sjötorpets Camping även under sommaren 2018.
Sjötorpets Camping är en naturskön camping belägen vid Getesjöns strand, mitt i centrala Markaryd.

Campingen öppnar upp för säsongen den 28/3.

Källa: http://markarydscamping.se/sv/10-information/12-arets-campingforetagare https://www.scr.se/varbransch/arets-campingforetagare/

Foto: SCR Svensk Camping www.scr.se[:]