Välkommen till vårt Markaryd

sv Svenska

Språk

Sök

Välkommen till vårt Markaryd

Jobba i Markaryd

Markaryd kan vara en geografiskt liten ort till ögat, men vår stora företagsamhet och entreprenörsanda blomstrar, vilket ger många arbetstillfällen inom produktutveckling, tillverkning, försäljning och distribution i olika branscher. I Markaryd håller vi ihop, här har vi byggt stabila broar mellan kommunen och företagarna, vilket har lett till ett mycket bra samarbete som satt Markaryd på kartan.

BÄSTA NÄRINGSLIVSKLIMATET I LANDET

I Markaryd gillar vi att förverkliga drömmar och stöttar gärna nya idéer! Vi har, på riktigt, Sveriges bästa näringslivsklimat när företagarna själva får tycka till. Två år i rad: 2015 och 2016 (Svenskt Näringsliv)

UNG FÖRETAGSAMHET

Våra företag är måna om att bibehålla och sprida entreprenörsandan vidare till unga, bland annat genom att stötta UF-företag från gymnasieskolan och ett väl utvecklat PRAO-program för högstadieelever.

Näringslivsklimatet är bäst i Sverige

I Markaryd håller vi ihop, här har vi byggt stabila broar mellan kommunen och företagarna. Har du frågor om etablering, utbyggnad, lokaler, att starta eget eller något annat som rör näringslivet – kontakta Näringslivschef John Karlsson, tel. 0433-720 65 eller mail john.karlsson@markaryd.se

 

Pågatåg, E4:an och gratis parkering!

Med Pågatågen tar man sig snabbt och lätt till knutpunkten i Hässleholm eller Lund och vidare söder/norrut. Ställ bilen i Markaryd, här parkerar du gratis var du än står. Via E4:an kommer man långt ner på kontinenten på en förmiddag.
För reseplanering se:
www.skanetrafiken.se eller www.lanstrafikenkron.se